Hva kan vi hjelpe med


Din tid er verdifull,

bruk den på ditt fag,

vi tar kontoroppgaveneKontordamene AS startet opp i 2016. I dag er vi 3 ansatte med kontor i Krittveien i Kristiansand S.


Vi vet hvor viktig en god kontordame er, det er hun som får hjulene til å snurre i bedriften og utfører alt det nødvendige arbeidet man selv ikke har tenkt på eller ønsker å utføre selv.


En god kontordame skal kunne litt om det meste, være effektiv og ryddig. Hun skal være diskret og god til å se et behov for sine tjenester.

Det kan være mange grunner til å benytte oss, kanskje har du behov for hjelp bare noen timer i uken eller du har behov for å utføre oppgaver som er tidsbegrenset.

Vi tilbyr blant annet tjenester innenfor administrasjon, ordreregistrering, backoffice, PP presentasjoner, support innenfor excel/word, korrekturlesing, booke møter, dokumentasjon.


Virtuell Assistent

Vi jobber også som Virtuell Assistent. En VA er en person som kan gjøre det meste for bedriften din så lenge det ikke kreves at de sitter i samme rom som deg, vi har kunder lokalisert fra Rogaland til USA.


Erfaring

Vi har bred erfaring fra arbeidslivet generelt, både innenfor backoffice men også som brukere av disse tjenestene. Derfor vet vi hvor viktig det er at disse oppgavene blir utført profesjonelt.  De komplementære ferdighetene vi har, gjør at virksomheten stiller sterkt på alle sider av driften og kan utføre de fleste oppgaver selv. Personene bak har også med seg et nettverk med unik kompetanse som vi er så heldige å kunne dra nytte av.


Ingen skjulte kostnader

Vi bruker våre egne pc’er og sitter veldig gjerne på vårt kontor i Krittveien. Forsikringer, OTP, arbeidsgiveravgift og sosiale utgifter er inkludert i vår pris.


Vi utfører oppgaver etter behov, fra noen timer i uka/måneden til noen dager i uka/måneden. Vi stiller med solid kompetanse og utfører arbeidet med et smil!


Vi kan tilby fastprisavtaler eller timebasert, alt etter hva som passer ditt firma best.

Kontakt oss:


Krittveien 44, 4656 Hamresanden

Tlf: 40401014 / 40401015 / 99095252

Email: post@kontordamene.no

Åpningstider:


Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Eller etter behov

Følg oss:

Copyright © All Rights Reserved