OM OSS

 

 

Bak Kontordamene AS står 2 kunnskapsrike damer med bred erfaring fra arbeidslivet.

Vi vet hvor viktig en god kontordame er, det er hun som får hjulene til å snurre i bedriften og utfører alt det nødvendige arbeidet man selv ikke har tenkt på eller ønsker å utføre selv.

 

En god kontordame skal kunne litt om det meste, være effektiv og ryddig. Hun skal være diskret og god til å se et behov for sine tjenester.

Det kan være mange grunner til å benytte oss, kanskje har du behov for hjelp bare noen timer i uken eller du har behov for å utføre oppgaver som er tidsbegrenset. Det være seg faste oppgaver som fakturering/arkivering/sentralbord til prosjektledelse.

Mulig ønsker du å bedre kvaliteten på kontoroppgavene firmaet ditt utfører.

 

Vi har bred erfaring fra arbeidslivet generelt, både innenfor backoffice men også som brukere av disse tjenestene. Derfor vet vi hvor viktig det er at disse oppgavene blir utført profesjonelt. De komplementære ferdighetene vi har, gjør at virksomheten stiller sterkt på alle sider av driften og kan utføre de fleste oppgaver selv. Personene bak har også med seg et nettverk med unik kompetanse som vi er så heldige å kunne dra nytte av.

Åpningstider:

 

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

Eller etter behov

Kontakt oss:

 

Vigeveien 15 A, 4633 Kristiansand S

Tlf: 40401014 / 40401015

Email: post@kontordamene.no

Følg oss:

Copyright © All Rights Reserved